Referenties

Reacties van ouders n.a.v. anonieme tevredenheidsenquête december 2017:

 'Nathalie legt de lat al flink hoog wat betreft kwaliteit waardoor we geen verbeterpunten kunnen bedenken. We zijn blij met je!'

 'Iets meer verantwoorde snacks. Zo min mogelijk suikers (siroop, koekjes). Maar dat is slechts een kleinigheid. Verder heel tevreden'

 'Leuk om de kinderen samen te zien groeien. Fijn dat ons kind zich thuis voelt en de ruimte krijgt om te ontwikkelen in een veilige omgeving. Kiki is ook een pluspunt!'

 'De liefde en warmte die Nathalie uitstraalt. Mijn kind gaat elke week met plezier naar de opvang.'

 'Erg persoonlijk. Makkelijk contact via app en telefoon. Schriftje waar elke dag in staat wat er is gedaan is erg leuk voor ouders'

 'De activiteiten die ze organiseert en met de kinderen doet en de persoonlijke betrokkenheid'

 'De persoonlijke aandacht en haar deskundigheid. Haar verzorgdheid en creativiteit. Het is altijd een feestje voor de kinderen.'

****

geplaatst door familie S. op 15 aug '17

Fijne opvang
Nathalie is een lieve, hartelijke vrouw. Heel professioneel en overzichtelijk. Ze werkt met thema's welke in nieuwsbrieven worden uitgelegd en daarbij handige tips hoe je thuis ook kunt inspelen op de thema's. Ze onderneemt veel verschillende activiteiten met de kinderen en je merkt aan de kinderen dat er door de dag genoeg rustpunten zijn.

****

geplaatst door C. op 3 aug '17

Wij zijn enorm tevreden met deze lieve, zorgzame, oplettende en creatieve gastouder. Ik laat mijn zoontje met een gerust hart achter, weet dat hij het bij haar onwijs naar z'n zin heeft en dat ze lekker actief zijn. Hij leert er veel en eet en slaapt goed. Fijn ook om de nieuwsbrieven te ontvangen en te zien waar de kinderen allemaal over geleerd hebben/mee aan de slag zijn geweest.

****

Gastouder in Barendrecht

Geplaatst door J. op 18 jan. '16                

Nathalie is een superfijne Gastouder. Ondernemend, educatief, staat altijd voor je klaar, flexibel.... Wat kan ik nog meer zeggen.

****

gastouder in Barendrecht

Geplaatst door L. op 16 mrt. '15

Ons zoontje heeft 2 dagen per week bij nathalie gezeten. Hij vond het altijd geweldig! Ze is professioneel, lief voor de kinderen en onderneemt altijd iets leuks met ze. Ze neemt initiatief en bedenkt leuke en vooral leerzame spelletjes. Inmiddels gaat mijn zoontje naar de peuterspeelzaal maar hij kijkt nog vaak de foto's en zijn nog een keer op bezoek geweest. Hij heeft het nog steeds over nathalie en haar gezin. Hij was gek op hun allemaal. Laatst heb ik nog haar mening over iets gevraagd met betrekking tot zindelijkheid. Ze is heel behulpzaam. Als je een leuke professionele gastouder zoekt, heb je haar gevonden!

****

Reacties van ouders n.a.v. anonieme tevredenheidsenquête januari 2015

Nathalie is een fijne gastouder. Veel zorg voor de kindjes en hun ontwikkeling. Bespreekt haar bevindingen m.b.t. ontwikkeling, voeding, slaapjes ook met ons. Wij zijn zeer te spreken over haar en gaan met een gerust hart aan het werk als onze dochter weer een dagje bij Nathalie onder haar vleugels is.

****

Zeer tevreden over Nathalie. Topcontact !

****

We zijn blij met je!

****

Ik ben super tevreden over Nathalie. Ik zou geen betere kunnen wensen. Dank je!!

****

Nathalie is volledig op de hoogte van onze ontwikkelingen en houdt daar altijd voldoende rekening mee. Erg fijn! Tevens vinden wij het altijd prettig onze zoon daar heen te brengen. Heeft het altijd naar zijn zin en komt vol verhalen thuis. Top!!

****

Opvang kindje in Barendrecht

Geplaatst door eg op 09 okt. '13

Sinds kort heeft Nathalie de zorg voor ons dochtertje. Nathalie is lief, vrolijk en zorgzaam. Er wordt een dagboekje bijgehouden hoe de dag verlopen is. Ze geeft goede en duidelijke informatie over de dag. Ze onderneemt leuke dingen met de kinderen. Ons dochtertje voelt zich op haar gemak bij Nathalie, zelfs ons zoontje, die al op school zit, vindt het altijd leuk daar. Wij kunnen haar echt aanbevelen !

****

Opvang van zoon < 2 jaar in Barendrecht

Geplaatst door H. op 27 mrt. '13

Van april 2011 tot november 2012 heeft Nathalie met veel plezier, toewijding en kennis zorg gedragen voor onze zoon voor 3 tot 4 dagen per week. Haar kennis en inzicht in wat nodig was en hem kon uitdagen en stimuleren waren bijzonder. Ook was zij vooruitstrevend in communicatie naar ons als ouders, maar ook het bijhouden van zijn ontwikkeling.

Alles bij elkaar was ze een topper en denken we nog regelmatig aan haar terug als we het hebben over Nederland. (Wij zijn nu woonachtig in het buitenland) Als we straks terugkomen naar Nederland hoop ik dat ze een plekje heeft voor onze nieuwe spruit! We zouden geen betere opvang kunnen wensen!

****

Getuigschrift Nathalie van Egmond –van der Wal

Opgesteld door F., leidinggevende Kinderdagverblijf De Maan 22 maart 2013

Nathalie van Egmond –van der Wal is van 1 mei 2010 tot 31 maart 2013 bij Kinderdagverblijf De Maan in dienst geweest op de locatie Bakkersdijk (Barendrecht). In deze periode heeft zij op baby- en peutergroep gewerkt.

Nathalie is iemand die zeer gestructureerd en duidelijk te werk gaat. Haar contacten met de ouders waren ook goed en in teamverband heeft Nathalie een bijdrage geleverd aan werken aan een open communicatie. Zij was een stabiele factor binnen het team. Zij is altijd zeer flexibel gebleken en stond open voor veranderingen. Meestal met een kritische vraag, om meer duidelijkheid te verkrijgen, maar als het voor haar helder was, steunde ze de voorstellen tot verandering.

Nathalie is een goede pedagogisch medewerkster die zicht heeft in de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen. Doordat zij in staat is om goed samen te werken wordt de ontwikkeling van het kind in volle mate gestimuleerd. Nathalie is naar mijn mening in te zetten in ieder team; vanwege haar ervaring, kennis, betrokkenheid, eerlijkheid en het goed kunnen samenwerken in teamverband.

****

Opvang voor kinderen in Barendrecht

Geplaatst door L. op 09 dec. '12

Nathalie heeft dagelijks de zorg voor ons zoontje gehad en wij waren daar zeer tevreden over. Ze weet wat ze doet en is erg leuk met kinderen. Ook geeft ze goede en duidelijke informatie over de dag die is geweest. Wij kunnen haar echt aanbevelen. Uw kindje is in goede handen bij haar.

****

Gastouderbureau Diana in Barendrecht

Geplaatst door Gastouderbureau Diana op 10 dec. '12

Nathalie is gastouder bij gastouderbureau Diana.
Nathalie heeft een positieve instelling, is flexible,
vriendelijk, vrolijk en lief voor kinderen.
Zij is pedagogisch goed onderlegd.
Zij heeft goede kennis in huis mbt tot de ontwikkeling van het kind.
Aan inzet ontbreekt er niets.
Gastouderbureau Diana hoopt nog op een lange samenwerking
met gastouder Nathalie.

****

Opvang in Barendrecht

Geplaatst door p. op 10 dec. '12

Ik heb Nathalie 3,5 jaar als collega meegemaakt.
Zij is een zeer lief , zorgzaam , creatief , gestructureerd persoon. Ze heeft altijd advies als ouders vragen hebben en houdt ook altijd goed in de gaten of de ontwikkeling goed loopt en speelt daar op in met knutselen( kan ik ze stimuleren om het zelf te doen en zo ja met wat ) of met oefenen van lichamelijke ontwikkeling (bijv. rollen , zitten , lopen bij de baby's).
Ze heeft ook oog voor hygiëne altijd is alles netjes schoon en opgeruimd.
Ik kan haar zeker aanbevelen niet alleen omdat ze mijn collega was maar ook omdat ze op mijn eigen dochter heeft gepast en ze is gewoon goed in haar werk .

****

gastouder in Rhoon

Geplaatst door de W op 17 dec. '12

Als u op zoek bent naar een lieve betrouwbare gastouder kan ik u Nathalie zeker aanbevelen. Zij is lief, zorgzaam, creatief, netjes, heeft een goed gevoel voor humor en heeft echt een gouden hart.
Je voelt je op je gemak bij haar, en je weet dat je je kind met een goed gevoel aan haar zorg kan toe vertrouwen.
Mijn kinderen komen graag bij haar en vinden het altijd weer jammer als ze mee naar huis moeten.

****

Klik hier voor het inspectierapport van de GGD in het landelijk register Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen